Huh??

Dat klopt. bijna geen foto's, alhoewel je hoopte iets te ontdekken hier.
 

Why?

Fotoshoots betreft mensen. Anders dan een hoop andere 'fotografen' knallen wij niet zomaar persoonlijke, (sexy) shoots online om onself op de borst te kloppen. Eenmaal online = altijd online en voordat je als fotograaf tot zoiets besluit moet je dit goed beseffen en zeker overleggen met de personen die op de foto zijn gekomen. Wij vragen ons af hoe vaak dit überhaupt gebeurt bij andere shoots.

Daar komt bij dat het meeste 'werk' wat wij zien van portretfotografen om te huilen is. Teveel make-up, altijd die blik naar de hoek van een foto, hand onder de kin en het liefst zo naakt mogelijk. Dat zijn geen fotografen, dat zijn gasten met een veel te dure camera en een veel te 'afwijkende' blik op wat zij onder een shoot verstaan. Eng.
 

So?

Dit wil niet zeggen dat je hier nooit iets zult zien. Er zal heus wel (tijdelijk) een foto of shoot online komen met de uitdrukkelijke toestemming van de gefotografeerde. Maar we nemen niet aan dat je dit de meest belangrijke pagina vindt van de gehele website. So... enjoy the rest.